Close or Esc Key

Arduino Projects   |   Raspberry Pi   |   Electronic Circuits   |   AVR   |   PIC   |   8051   |   Electronic Projects

UNABLE TO DETECT THE JTAG CONNECTOR IN ATMEL ICE

4 posts / 0 new
Last post
robin
robin's picture
Offline
Last seen: 4 weeks 1 day ago
Joined: 29/11/2018 - 15:36
UNABLE TO DETECT THE JTAG CONNECTOR IN ATMEL ICE

 I am unable to detect the jtag connector with atmel ice debugger....

it is showing error like this :

 

No JTAG devices detected. Debugger command Activate physical failed.
 
Unable to enter programming mode. Verify device selection, interface settings, target power, security bit, and connections to the target device.

 

 

Timestamp: 2019-02-18 17:24:53.680
Severity: ERROR
ComponentId: 20100
StatusCode: 1
ModuleName: TCF (TCF command: Device:startSession failed.)
 
No JTAG devices detected. Debugger command Activate physical failed.
 
 
help me with this problem 
 Thanks in advance
 
Vishal
Vishal's picture
Offline
Last seen: 21 hours 9 min ago
Joined: 17/01/2019 - 12:17
UNABLE TO DETECT THE JTAG CONNECTOR IN ATMEL ICE

some time when connections are not correct it show  "No JTAG devices detected" . please check your connection twice .,may be problem in connection.

robin
robin's picture
Offline
Last seen: 4 weeks 1 day ago
Joined: 29/11/2018 - 15:36
thanks for your rply !i have

thanks for your rply !

i have checked so many times still i am not able to detect the device but i can read the voltage 

Vishal
Vishal's picture
Offline
Last seen: 21 hours 9 min ago
Joined: 17/01/2019 - 12:17
did you faced this problem

did you faced this problem before or it's your first time.